Fancom en VDL Agrotech worden partners in droogvoeroplossingen

Fancom en VDL Agrotech worden partners in droogvoeroplossingen

Fancom en VDL Agrotech hebben hun krachten gebundeld om Fancom's portfolio van droogvoeroplossingen te completeren. Dit betekent dat Fancom nu het volledige proces kan faciliteren, van silo tot voerstation. VDL Agrotech staat bekend om haar hoogwaardige, duurzame en innovatieve voertransportsystemen, die uitstekend aansluiten bij de Fancom systemen voor automatisch voeren.

Lansink_VDL voer_08.jpg

Wij zijn van mening dat wij, naast de reeds bekende Intellitek, Farotek en Rondomat, nu de meest intelligente, meest complete en beste kwaliteit droogvoeroplossingen kunnen bieden. Sterker nog, we zijn ervan overtuigd dat de sterke voordelen van de VDL-producten nog duidelijker naar voren komen door afstemming met Fancom; wat resulteert in minder slijtage en lagere energiekosten. De oplossingen van Fancom zullen profiteren van de toevoeging van VDL-apparatuur omdat het onze productvoordelen zal versterken; nauwkeurig voeren zonder voerverspilling.

In combinatie met de Fancom voercomputers Lumina 71 of Aura 70 en de expertise van de Fancom-medewerkers kunnen we nu optimale technische resultaten garanderen tijdens elke levensfase van een varken. Of u nu kiest voor een enkel- of multifase voeroplossing, Fancom heeft de expertise in huis.

Geïnteresseerd?

Bekijk onze stalconcepten voor de varkenshouderij, bezoek ons op EuroTier of neem contact op met je Fancom salesmanager.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.