Fancom en HATO bundelen krachten voor vooruitgang in innovatieve stalverlichting

Fancom en HATO bundelen krachten voor vooruitgang in innovatieve stalverlichting

In november vorig jaar is Fancom een samenwerking aangegaan met HATO, bekend leverancier van hoogwaardige stalverlichting. In het partnerschap met HATO bundelen twee sterke merken met een rijke historie hun krachten. En daar kunnen pluimvee-, varkenshouders en champignontelers wereldwijd de vruchten van plukken. Door nauw samen te werken en kennis te delen ontstaat er een unieke synergie van eersteklas verlichting samen met een intelligente automatische sturing van het licht in elke stal.

Fancom op VIV MEA met nieuwe fantura tunnelinlaat

Samen met HATO bieden wij een verlichtingssysteem waarbij de intensiteit, lichtkleur en lichtschema zich automatisch aanpast aan de behoefte van de dieren. Een verlichting die rekening houdt met het gedrag van de dieren en die volledig geïntegreerd is in het klimaat- en voerproces in de stal. Met als belangrijkste doel de leefomgeving van de dieren te optimaliseren, maar ook om kosten te sparen en de efficiëntie te verbeteren.

Jacques Janssen, Director Sales & Marketing van Fancom over deze samenwerking: “Onze nieuwe productlijn voor stalverlichting past perfect in ons streven naar de stal van de toekomst waarbij we met slimme staltechnologieën vanuit één centrale plek alle stalprocessen aansturen om daarmee superieure stalomstandigheden te creëren waarin de dieren optimaal kunnen presteren”. 

Innovatie als drijvende kracht

De gezamenlijke inzet van Fancom en HATO voor vooruitgang in stalverlichting markeert een vooruitstrevende stap. Wij weten als geen ander hoe stalverlichting een enorm verschil kan maken voor veehouders en hun dieren, hoe het prestaties verbetert en kosten vermindert. Wij blijven gezamenlijk investeren in baanbrekende stalverlichting en we streven ernaar om onze oplossingen beschikbaar te maken voor alle veehouders, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Max Obers, Commercieel directeur bij HATO Agricultural Lighting over deze samenwerking: “Deze samenwerking markeert een belangrijk moment in onze voortdurende missie om de wereldwijde agrarische sector te verlichten met onze expertise. Ons partnership combineert HATO's bewezen kennis in dierenwelzijn met Fancom's innovatieve benadering, wat ons gezamenlijk succes verzekert”.

Voor verdere informatie over deze zakelijke samenwerking kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de vertegenwoordigers van Fancom en HATO. De toekomst van stalverlichting is helderder dan ooit tevoren dankzij deze vernieuwende alliantie!

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.