Fancom aanwezig op Ferma in Polen

Fancom aanwezig op Ferma in Polen

Van 25 tot 27 februari is Fancom aanwezig op de beurs Ferma in Polen. Op een volledig nieuwe stand laten wij onze nieuwste innovaties zien die de Poolse varkens- en pluimveehouders helpen de processen in hun stallen efficiënt te managen. 

Fantura luchtinlaatsysteem

De beste klimaatcondities voor een gezonde groei

Nieuw is de complete lijn van Fantura luchtinlaatventielen met een uniek ontwerp waarmee we de binnenkomende lucht heel nauwkeurig kunnen sturen en er geen koude lucht op de dieren valt. Zo profiteren uw dieren vanaf dag 1 van de perfecte klimaatcondities in de hele stal. De resultaten? Minder uitval, minder ziekte en betere groei van uw dieren!

Uw zeugen in topconditie

Ook tonen wij op onze stand onze slimme voersystemen voor het individueel voeren van de zeug. Het Intellitek zeugenvoerstation voor de drachtstal en de Farotek voor kraamstalvoeren zorgen dat uw zeugen tijdens de hele productiecyclus goed blijven eten. Uw zeugen blijven in topconditie en presteren beter.

intellitek-farm.jpg

Bezoek ons op standnummer C07

Onze innovatieve oplossingen sluiten mooi aan op de behoefte van de Poolse varkens- en pluimveehouder om de processen in hun stal efficiënt te managen en de resultaten te verbeteren. Bovendien dragen ze bij aan besparing op kosten en arbeid. Benieuwd wat Fancom voor uw stal kan doen? Lex van Leeuwen en Mark Janssen zijn op onze stand aanwezig en laten het u graag zien. U kunt ons vinden op standnummer C07.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.