eYeGrow - permanente stressvrije weging van vleesvarkens

eYeGrow - permanente stressvrije weging van vleesvarkens

Tijdens VIV Europe toont Fancom eYeGrow, een volledig nieuw 3D camerasysteem voor het wegen van vleesvarkens. Met de eYeGrow gewichtsmonitor kunt u de ontwikkeling van een groep vleesvarkens van dag tot dag volgen en komt u aan het einde van de ronde niet voor verrassingen te staan. Zo haalt u het beste uit uw dieren met een maximale groeiwinst!

Uniek aan eYeGrow weegsyteem voor varkens is de 3D camera boven in het hok die continu opnamen maakt waarmee de computer heel nauwkeurig het gewicht van de varkens berekent. De 3D camera weegt heel nauwkeurig en werkt onder alle omstandigheden. U heeft geen extra licht nodig en ook zwarte en gevlekte varkens worden heel nauwkeurig gewogen.

Automatisch weegproces

Het weegproces werkt continu en gebeurt helemaal automatisch en veroorzaakt geen stress bij de dieren. Handwegingen zorgen voor stress in de stal en dat ziet u vaak terug in een groeidip.  eYeGrow voorkomt die groeidip en vraagt bovendien geen extra arbeid.

De meetgegevens worden opgeslagen in de cloud en belangrijke managementinformatie zoals gemiddeld gewicht, groei per dag, aantal metingen en uniformiteit zijn altijd en overal beschikbaar.

Een continu inzicht in gewicht en voeropname biedt u extra inzicht in uw voerstrategie en helpt u het resultaat te verbeteren.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.