eYeGrow eyecatcher op Eurotier

eYeGrow eyecatcher op Eurotier

Tijdens Eurotier werd nog eens heel goed duidelijk dat er onder varkenshouders een groeiende behoefte bestaat om de ontwikkeling van hun vleesvarkens van dag tot dag te kunnen volgen. Varkenshouders willen zich niet langer aan het eind van de ronde laten verrassen en zijn op zoek naar een betrouwbaar systeem dat continu en automatisch de varkens in de afdeling weegt. De mogelijkheden van Fancom’s eYeGrow eyecatcher sluiten mooi aan op deze behoefte.


Nauwkeurige weging

Uniek aan eYeGrow weegsysteem voor varkens is de 3D camera boven in het hok die continu opnamen maakt waarmee de computer heel nauwkeurig het gewicht van de varkens berekent. De 3D camera weegt heel nauwkeurig en werkt onder alle omstandigheden. U heeft geen extra licht nodig en ook zwarte en gevlekte varkens worden heel nauwkeurig gewogen. Grafieken en tabellen brengen glashelder de stijgende lijn in de gemiddelde groei van de dieren in beeld.

Maximale groeiwinst

Een continu inzicht in gewicht en voeropname biedt extra inzicht in de voerstrategie en helpt resultaten te verbeteren. Ook kunnen gebruikers het aflevergewicht van de groep nauwkeurig voorspellen voor een betere opbrengst van geleverde dieren. Zo halen ze het beste uit hun dieren met een maximale groeiwinst! 

eYeGrow tijdens Eurotier 2018

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.