Extra gebruiksgemak met Infinia remote app voor champignoncomputers

Extra gebruiksgemak met Infinia remote app voor champignoncomputers

Fancom presenteert een handige app om de Fancom Lumina champignoncomputers op afstand te bedienen. Met de nieuwe Infinia Remote App staat de champignonkweker 24 uur per dag in verbinding met zijn kwekerij, ook als hij onderweg is. Via een smartphone toont de app op een overzichtelijke wijze de belangrijkste en meest actuele gegevens van zijn bedrijf.


Bediening op afstand

Als er via de app onregelmatigheden te zien zijn in de cellen of tunnels, kunnen deze vanuit elke plek ter wereld worden aangepast zodat de situatie meteen wordt verbeterd. Dit biedt een enorme verbetering van het dagelijks managen van een champignonbedrijf. Zo spaart de Remote App tijd, voorkomt fouten en verbetert de winstgevendheid.

Ook geschikt voor bestaande computers

Voor elke fase van het productieproces, van de fermentatie tot en met de oogst heeft Fancom een passende klimaatcomputer. De Infinia remote app komt beschikbaar voor alle klimaatcomputers én de watergeefcomputer, mits ze gebruik maken van de nieuwste Lumina software versie. Bestaande champignoncomputers in het veld kunnen heel eenvoudig een update krijgen zodat iedere champignonkweker kan profiteren van het nieuwe bedieningsgemak.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.