Erik Centen benoemd tot Managing Director van Fancom BV

Erik Centen benoemd tot Managing Director van Fancom BV

Per 1 april 2021 is Erik Centen benoemd tot Managing Director van Fancom BV. Daarnaast zal hij ook de leiding hebben over de Instruments & Controls Group (ICG) van CTB, Inc. waar naast Fancom BV ook zusterbedrijven in Frankrijk en Israël deel van uitmaken. 

Erik heeft sinds zijn start bij Fancom in juni 2018 als Director Finance & IT, leiding gegeven aan de financiële afdelingen en de IT-teams van Fancom. Daarvoor heeft hij diverse posities bekleed bij FrieslandCampina waaronder zijn laatste functie als Supply Chain Controlling Manager. Erik is afgestudeerd in de richtingen Business Economics en Financial Controlling. 

Erik over zijn nieuwe functie: “Ik ben verheugd om een volgende stap te zetten binnen de Fancom organisatie, het bedrijf te gaan leiden en de strategische doelen te gaan realiseren met het mooie team van medewerkers. In de afgelopen jaren heb ik een helder beeld gekregen van de mooie uitdagingen en het potentieel wat voor ons ligt. Door focus op continue innovatie in zowel producten als processen ben ik er van overtuigd dat Fancom deze potentie tot waarde zal gaan brengen."

 

Erik Centen Fancom BV

Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling van automatiseringssystemen voor varkens- en pluimveestallen en champignonbedrijven. Ons doel is om optimale condities te creëren, zowel in de stal als voor de bedrijfsvoering van de moderne boer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Panningen, in het zuiden van Nederland. Fancom is onderdeel van CTB, Inc., wereldwijd leider in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van systemen en oplossingen voor de pluimvee-, varkens- eierproductie- en graanindustrie. 

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.