Doe mee aan de Fancom webinars!

Doe mee aan de Fancom webinars!

Omdat wij de training en opleiding van onze distributeurs belangrijk vinden zijn wij gestart met een reeks van maandelijkse webinars met commerciële training voor onze belangrijkste distributeurs. Een webinar is een live online videoconferentie en is een handig hulpmiddel om informatie over onze producten te delen. De volgende sessie is gepland voor dinsdag 27 september, 16:00 uur, CET.

Wij zijn in mei van dit jaar gestart met onze webinars en de volgende onderwerpen zijn al aan de beurt geweest:

  • Fantura – luchtinlaatsysteem voor varkens en kippen
  • AURA 14 – klimaatregeling voor varkensstallen
  • Optimalisering van de luchtkwaliteit in pluimveestallen
  • Koelsystemen in pluimveestallen

Onze webinars zijn commerciële trainingen met productintroducties, succesverhalen, unieke koopargumenten en ontwikkelingen in de markt. Deelnemers kunnen meedoen aan de discussie door vragen te stellen via de chat. We zien een groeiend aantal deelnemers en de feedback van ons publiek is heel erg positief.

Het webinar

Ieder webinar duurt maximaal 1 uur en meedoen is heel eenvoudig. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsemail met een link om deel te nemen. Gebruik de 'add to calendar' optie in deze mail om de webinarafspraak met link op te slaan in uw agenda. Ons eerstvolgende webinar is gepland voor dinsdag 27 september, 16:00 uur, CET.

Deelnemen?

Bent u Fancom distributeur en heeft u interesse om mee te doen aan onze webinars? Stuur een email naar marketing@fancom.com dan voegen wij u toe aan onze mailinglijst voor toekomstige webinars.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.