De volgende stap met Lumina op de Dutch Pork Expo

De volgende stap met Lumina op de Dutch Pork Expo

Zet de volgende stap in het automatiseren van uw varkensstal. Krijg de volledige controle op het dagelijks management van uw stallen en verhoog de productiviteit.


De nieuwe Lumina 21 klimaatcomputer voor varkensstallen is nu nog handiger in het gebruik. Een aantal overzichtelijke bedieningsschermen bieden de gebruiker een veel beter overzicht van de situatie in zijn stallen. Zo helpt deze toekomstbestendige en innovatieve staltechniek de varkenshouders efficiënter, veiliger en winstgevender te produceren op een manier die het dier en het milieu respecteert.

Lumina - Next step in control

De Lumina regelaars van Fancom maken het mogelijk om zelfs de meest uitgebreide processen in de stal nog eenvoudiger te bedienen. Varkenshouders hebben nu met een simpele aanraking van het scherm volledige controle over de klimaat-, voer- en dierweegcomputers in hun stal. Onze Infinia managementoplossingen integreren vlekkeloos met al deze processen en zorgen dat de gebruiker altijd en overal toegang heeft tot de computers in zijn stallen. Ze krijgen beter inzicht in de processen in hun stallen en ze halen meer uit hun computers. Met lagere kosten, minder verlies en minder arbeid als gevolg.


Een kleine blik op de nieuwe Lumina 21 schermen

Meer zien van de vernieuwde Lumina? Bezoek ons dan op de Dutch Pork Expo.

Lees meer over:


Bezoek ons op de Dutch Pork Expo!!

Tijdens de Dutch Pork Expo zijn we te vinden op stand H132. We staan u graag te woord en bekijken samen hoe onze oplossingen werken voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.