AURA 37, met het grootste gemak naar de beste resultaten

AURA 37, met het grootste gemak naar de beste resultaten

Per 1 november introduceert Fancom de nieuwe AURA 37 pluimveecomputer. De AURA 37 is een eenvoudige regelaar voor mechanische ventilatie van één pluimveestal tot ca. 25.000 dieren.

Het belangrijkste kenmerk van de AURA 37 zijn de overzichtelijke schermen met een heel eenvoudige navigatie. Aan de hand van begrijpelijke symbolen heeft de gebruiker altijd een goed overzicht van de situatie in de stal en kan hij snel ingrijpen bij afwijkingen. Een slimme curvenregeling stemt het binnenklimaat nauwkeurig af op de behoefte van de dieren. De duidelijke registratie van het voer- en waterverbruik geven de gebruiker inzicht in de voerkosten en de gezondheid van zijn dieren. Ook handig is de directe koppeling met FarmManager voor bediening op afstand en overzichtelijke grafieken voor de analyse van de klimaatgegevens.

Wij zijn ervan overtuigd dat de AURA 37 een goede opvolger is van de bekende FC regelaars. Met dezelfde betrouwbaarheid en het grote aantal regelmogelijkheden, maar met veel meer bedieningsgemak en beter overzicht voor de gebruiker op de grote touchscreen schermen.

 

 

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.