Alarmmelder Adésys aan Fancom’s product portfolio toegevoegd

Alarmmelder Adésys aan Fancom’s product portfolio toegevoegd

Adésys en Fancom zijn business partners geworden. In concreto betekent dit dat Fancom de Octalarm-Touch alarmmelder van Adésys aan haar portfolio heeft toegevoegd. Deze melder vormt een prachtige aanvulling op de Fancom besturingsproducten.  

Als marktleider op het gebied van bewaking van technische installaties met telefonische alarmmelders in met name de tuinbouw en intensieve veehouderij is Adésys de partij om meer zekerheid te krijgen dat de beoogde doelstellingen worden gerealiseerd.

Win-win samenwerking

Via de samenwerking met Adésys hebben wij onze diensten uitgebreid met een veilige en betrouwbare alarmeringsoplossing die volledig aansluit aan de hoge eisen die wij aan onze producten stellen. Door deze intelligente alarmmelder toe te voegen worden kritische technische processen bewaakt en kan tijdig actie worden ondernomen. Zo wordt schade en productieverlies voorkomen. Door de volledige integratie met alle Fancom controllers zal het mogelijk zijn om in het alarm heel precies weer te geven wat de storing is en waar deze zich bevindt. Daarnaast worden alle eventuele storingen en de afhandeling ervan vastgelegd in een niet uitwisbaar logboek.

Wij verwachten onze dealers in de komende maanden verder te informeren. Tijdens onze deelname aan VIV Europe 2022 (31 mei t/m 2 juni; jaarbeurs Utrecht) presenteren wij de nieuwe alarmeringsoplossing ook aan onze stand bezoekers.

Toekomstige stappen

De samenwerking blijft niet bij het inzetten van de Octalarm-Touch. Dit jaar wordt de koppeling tussen de Octalarm-Touch Pro, een doorontwikkeling van Adésys van de basis Octalarm-Touch, en onze besturingsproducten doorontwikkeld. Naar verwachting kunnen de Fancom dealers dan vanaf begin 2023 ook netwerk gestuurd alarmeren aanbieden.

Fancom-salesteam-en-Adesys-verkoopafdeling-voor-Adesys-pand_1600x1200.jpg

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.