Met farm management software van Fancom bent u constant op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. U ontvangt continu automatisch data over bijvoorbeeld het voer en het klimaat in uw stallen en we monitoren het gedrag van uw dieren. Deze data brengen we in kaart met onze livestock management software. De data wordt automatisch geanalyseerd. Zo ontvangt u analyses en heeft u op ieder moment van de dag overzicht over de gezondheid van uw vee. Uiteindelijk zorgt dit bij onze klanten voor meer winst!


Hoe werkt onze management software?

Het is een uniek smart farming systeem dat door Fancom is ontwikkeld. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf en uw veestapel optimaal functioneren. Het regelt het klimaat in uw stallen, regelt het voer en het gedrag van uw dieren. De gegevens worden doorlopend in kaart gebracht en geanalyseerd daardoor weet u altijd precies hoe het gaat binnen uw bedrijf.

Smart farm-systeem voor gezonde dieren

U weet als geen ander dat gezonde dieren zich beter ontwikkelen. Farm management software draagt bij aan minder stress, detecteert ziektes in een vroegtijdig stadium en zorgt voor optimale condities in uw stallen. Zo dringt u uitval binnen uw veestapel terug, kunt u een waardevol eindproduct garanderen en u maakt ook nog eens minder arbeidsuren. Bij Fancom hebben we wereldwijd veel ervaring met farm management software en hoe u deze het beste in kan zetten. We helpen u hier graag bij. U verdient tenslotte meer!

Farm management software

Voor wie is farm management software?

De software van Fancom is ontworpen samen met diverse ondernemers uit de veeteelt. Denk aan varkenshouders, leghennenhouders, vleeskuikenhouders en champignontelers. Behoort u ook tot deze groep agrarische ondernemers? Dan is farm management software zeker interessant voor u!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.


Waarom kiezen voor smart farming in uw bedrijf?

Als marktleider in het verbeteren van stalprocessen voor houders van varkens, pluimvee en champignons, weten we als geen ander hoe we u verder vooruit kunnen helpen. Farm management software kan het volgende betekenen voor uw bedrijf:

  • Meer winst
  • Hogere opbrengst
  • Minder arbeidsuren voor hetzelfde werk
  • Schaalvergroting
  • Inzicht in het stalproces
  • Productiesturing vergemakkelijken
  • Data managen
  • Minder medicatie nodig
  • Stabilisatie van omzet en inkomen

We luisteren naar ondernemer in de praktijk

Uiteraard zijn onze medewerkers geregeld bij u in de stal te vinden. Zo leren we in de praktijk van alle dag wat nog beter kan. Hoe kunnen we uw werk verder verlichten en uw productie nog verder verbeteren. Bekijk hier diverse projecten en testimonials.

Met uw vragen en uitdagingen gaan wij aan de slag op onze tekentafel.

Benieuwd hoe Fancom uw bedrijf en veestapel in topconditie kan brengen?

Neem contact met ons op één van onze agenten komt zo snel mogelijk bij u langs. We gaan dan meteen de diepte in om te bekijken hoe Fancom u kan helpen groeien.