Het realiseren van een gezond klimaat bij uw dieren, is een van de belangrijkste vereisten in de moderne varkens- en pluimveehouderij. Dit betekent dat u een hoge betrouwbaarheid eist van uw klimaatapparatuur. De keuze voor de juiste stalventilator vormt hierin een van de belangrijkste onderdelen. Omdat u als geen ander weet hoe ingrijpend de effecten van de ventilatie zijn op het stalklimaat en dus op het uiteindelijke bedrijfsresultaat.

Specificaties stalventilatoren

De ventilator van Fancom is speciaal ontwikkeld voor toepassing pluimveestallen en varkensstallen. Ze hebben een aluminium motorhuis, kunststof of gecoate stalen randen en kunststof waaiers. Corrosie en bijtende stoffen maken geen enkele kans. 

Een ventilator van Fancom combineert een hoge luchtopbrengst met een bescheiden energieverbruik en een geringe geluidproductie. We beschikken over een breed aanbod van verschillende types. Bekijk de technische prestaties in het overzicht hieronder: 


Een bewezen voordeel

Een uitgekiende stalventilatie komt de groei en de gezondheid van uw dieren ten goede en verbetert hun prestaties: snellere groei, betere voerconversie, minder uitval en meer uniformiteit. Daarnaast pakt een goed geregeld klimaat gunstig uit voor de energiekosten. Lees hier hoe wij stalventilatoren hebben geïmplementeerd bij een Italiaanse vleeskuikenhouder. 

Interesse in de stalventilatoren van Fancom? 

Heeft u vragen over onze stalventilatoren, of wilt u graag extra informatie ontvangen over een bepaald type? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij zullen vervolgens contact met u opnemen!