765 training - Van de Boomen

Vernieuwde Lumina stalcomputers

Lees meer

Stalautomatisering moet echt simpeler worden! Dat kan met Fancom’s Lumina serie met handige touchscreen bediening. Met deze overzichtelijke stalcomputers bedient u met één vinger snel en eenvoudigde klimaat-, voer- en weegcomputers in uw stal. Zo kunt u de productie op een dier- en milieuvriendelijke manier efficiënter, constanter, veiliger en winstgevender maken. Tegen lagere kosten, minder verspilling en met minder arbeid.

Begrijpelijk dashboard

Stalcomputers leveren u waardevolle informatie op over de groei en de gezondheid van uw dieren. Informatie die nodig is om alles goed en efficiënt aan te sturen. De ervaren veehouder vertrouwt nu nog graag op het oog van de meester om te zien of er iets mis is met zijn dieren. Dierenverzorgers in de stallen kunnen niet altijd terugvallen op die ervaring en zij moeten kunnen vertrouwen op de informatie uit de stalcomputers. Daarom is overzicht nodig, een begrijpelijk dashboard waarmee je kunt zien waar je ongeveer staat: Sta ik in het groen, oranje of rood, net als in je auto, gewoon als indicatie.

Eenvoudige bediening van uw stalcomputers

Overzicht en duidelijkheid is het grote voordeel van de moderne Lumina stalcomputers met grafische schermen. De data uit de regelcomputer worden gepresenteerd als overzichtelijke informatie, in één oogopslag is duidelijk hoe het ervoor staat in uw stallen.

De Lumina software kenmerkt zich door het gebruik van overzichtelijke iconen en kleuren, groen is oké, oranje vraagt om aandacht. Handige navigatieknoppen op het hoofdscherm van de stalcomputers geven rechtstreeks toegang tot de belangrijkste informatie uit de stallen. Vanuit iedere pagina is het mogelijk om verder in te zoomen om meer details op te vragen.

Bedrijfszeker stalproces

Voor ieder stalproces is er een aparte stalcomputer voor extra bedrijfszekerheid. De losse regelcomputers kunnen samengebouwd worden in een overzichtelijk schakelpaneel voor nog meer gemak bij montage en installatie.

Klaar voor de stal van de toekomst met onze vernieuwde Lumina stalcomputers

De Lumina stalcomputers zijn perfect op elkaar afgestemd, werken nauw samen en delen belangrijke managementinformatie. Als geïntegreerd systeem levert het meer rendement, gezondere dieren en minder milieubelasting op. Zo bouwt u stap voor stap aan een toekomstbestendig bedrijf en bent u klaar voor de eisen van de toekomst!

Wilt u weten op welke manier Lumina uw bedrijfsvoering kan verbeteren? Neem gerust contact op met een van onze specialisten.

lumina-switch-box-inoxnorma.jpg

Meer informatie over Fancom en onze stalprocessen?

Fancom is leidend in het verbeteren van stalprocessen voor varkenshouders, pluimveehouders en champignontelers. Dankzij smart farming en met slimme klimaat-, voer- en biometrische systemen, sensoren en computers verbeteren we uw bedrijfsresultaat én de leefomgeving van uw dieren.

Fancom heeft wereldwijd 200 distributeurs, agentschappen en/of partners. Zo zijn wij overal ter wereld aanwezig om u te helpen met stalcomputers die uw dieren en stallen beter laten presteren.

Andere smart farming producten

Interesse in onze Lumina stalcomputers of heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Totale stalautomatisering ook inzetten in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.