Efficiënte ventilatie varkensstal

Lees meer

Een ventilatie systeem in uw varkensstal zorgt voor een gelijkmatig klimaat voor uw varkens. Dit is belangrijk omdat optimale omstandigheden zorgen voor een optimale groei. Fancom zorgt voor  efficiënte ventilatie in uw varkensstal. We zijn efficiënt in luchtverversing door nauwkeurige regelingen. Zo verminderen we temperatuurschommelingen.

 

Bespaar energie met varkensstal ventilatie

Het is ook mogelijk om energie te besparen met de ventilatie van uw varkensstal. De lucht wordt namelijk gereguleerd waardoor er altijd genoeg lucht in alle afdelingen van uw stal is. Door centrale afzuiging verbruikt u dan zo min mogelijk energie. Dit kan u tot 20% energiebesparing opleveren.

Ventilatie varkensstal zorgt voor zuivering van de lucht

Ventilatie in uw varkensstal kan tevens zorgen voor zuivering van de lucht. Denk aan ammoniak en stof. Hiermee komt u tegemoet aan milieuvergunningseisen. Ventilatie van varkensstallen is bedoeld voor zeugen, biggen en vleesvarkens.

Bekijk hier waarom één van de snelst groeiende vleesproducenten in Vietnam kiest voor Fancom.

Welke soorten ventilatie voor varkensstallen zijn er?

Er zijn verschillende ventilatie oplossingen voor varkensstallen. Welke oplossing interessant is voor uw stallen is afhankelijk van een aantal factoren: de grootte van uw stal(len), uw budget, uw wensen en de samenstelling van uw varkens. Bekijk hieronder de verschillende ventilatie systemen voor varkensstallen of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw stallen te bespreken. Met meer dan 40 jaar ervaring denken we graag met u mee.

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom de varkensstal ventilatie van Fancom?

Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling van automatiseringssystemen voor de veehouderij. Ons doel is om voor klanten optimale condities te creëren. Zowel in de stallen maar ook in de bedrijfsvoering. Uw toekomst ligt meer en meer in handen van slim geautomatiseerde oplossingen die uw werk verlichten en meer gaan opbrengen.

Plafondventiel Fantura.JPG

Revolutionair stalysteem iFarming

Zo ontwikkelde Fancom het revolutionaire stalsysteem iFarming. Dit is een totaaloplossing voor klimaat, voer, biometrie en dus de leefomgeving van uw dieren. Fancom zorgt voor optimale omstandigheden in uw stallen. Daardoor kunt u efficiënter, constanter en winstgevender te werk gaan. Een gezonde veestapel levert u uiteindelijk een hogere opbrengst en dus meer winst op. Daar dragen wij graag aan bij!

Smart farming begint met het regelen van een optimaal klimaat

Smart farming begint met het regelen van een optimaal klimaat in uw stal of stallen. Ongeacht de buitencondities. Met een goede klimaatregeling hebben externe weersomstandigheden en wisselende dag- en nachttemperaturen géén invloed op het klimaat in uw stal. Dankzij goede ventilatie in de varkensstal bent u in controle en niet de omstandigheden!

Fancom zorgt wereldwijd voor ventilatie van varkensstallen

Fancom opereert in meer dan 50 landen en is een leider in het verbeteren van stalprocessen. Niet alleen voor varkenshouders, maar ook voor pluimveehouders en champignontelers. De ventilatiesystemen zijn een onderdeel van de totaaloplossing die Fancom biedt aan ondernemers. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw stallen te bespreken.

Totale stalautomatisering ook inzetten in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.