I-Fan 52 - India

Stalventilator voor betere resultaten

Lees meer

Een stalventilator zorgt voor een gelijkmatig klimaat in uw stallen. Zowel in kleine als grote stallen is het belangrijk om een goed klimaat te hebben. Vooral bij een hoge bezetting in uw stallen -in combinatie met hoge temperaturen- is het een uitdaging om de omstandigheden voor uw dieren goed te houden. Ventilatoren voor vee bieden hierin een oplossing: zelfs bij extreem warme zomers blijven uw dieren rustig doorgroeien. Fancom biedt verschillende oplossingen aan voor diverse omstandigheden. Benieuwd wat de beste oplossing zou zijn voor uw stal? Laat hier uw gegevens achter en wij geven u vrijblijvend advies. U wilt tenslotte de beste oplossing voor uw stallen.

Voor wie is een stalventilator?

Stalventilatie is van groot belang in stallen. Houders van vleeskuikens, leghennen, kalkoenen, moederdieren en opfok hebben voordeel bij optimale stalklimaten. Behoort u tot één van deze groepen? Neem dan contact met ons op. Onze vertegenwoordiger komt graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor uw stallen te bespreken. Op deze website kunt u ook verschillende projecten bekijken. Hieronder kunt u bekijken met welke industriële ventilatoren we bij een vleeskuikenhouder in Italië ventilatie tegen minimum kosten konden regelen.

Genereer een hogere opbrengst 

De klimaatregelingsproducten van Fancom zorgen voor een optimaal en gelijkmatig klimaat in iedere stal. De overgangen van minimale naar maximale ventilatie verlopen geleidelijk, waardoor de luchtstroom, het licht en het geluid niet worden verstoord. De dieren in de stallen ondervinden dus geen stress bij  een stalventilator van Fancom. Zo kunnen ze ongestoord groeien, en daar plukt u de vruchten van. Dit betekent namelijk tevreden en gezonde dieren en een hogere opbrengst. De ventilatoren passen daarom perfect binnen ons totale aanbod precision livestock farming producten. 

Tot 10% snellere groei

Het klimaat in uw stallen is optimaal gedurende het hele productieproces. De technische resultaten zorgen er samen voor dat de opbrengst hoger uitvalt. U heeft namelijk tot 10% snellere groei dankzij het ventilatiesysteem, een betere voedingsconversie, minder uitval in pluimveestallen en meer uniformiteit. U kunt zich wel voorstellen dat daardoor uw opbrengst zal verhogen. Benieuwd hoe dit werkt voor uw stallen? Laat uw gegevens achter en we laten het eens zien.

Waarom kiezen voor Fancom?

Fancom is een gevestigde speler in de markt voor staloplossingen. Jarenlang onderzoek binnen Fancom heeft tot de ontwikkeling van een compleet eigen Intelligent Farming systeem geleid: iFarming. Stalventilatie is een belangrijke onderdeel in dit systeem. Fancom staat garant voor betrouwbare systemen met een hoge bedrijfszekerheid. Daarnaast heeft u met uw iPad of iPhone continu toegang tot de actuele status in uw stallen. Zo haalt u het optimale resultaat met uw ventilatiesysteem.

Toekomstige veranderingen of verbeteringen in stalprocessen staan bovenaan de lijst van Fancom. Nieuwe technische opties kunnen gemakkelijk geïmplementeerd worden, waardoor uw ventilatoren altijd optimaal werken. Bekijk onderstaande video voor een idee waar Fancom voor staat. 

Benieuwd hoe Fancom uw processen kan optimaliseren?

Met meer dan 200 distributeurs, partners en agentschappen zijn we overal ter wereld te vinden. Bent u benieuwd wat we voor uw stallen kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden die er zijn. We helpen u graag verder.

Download meer informatie over onze I-Fans en ventilatoren

Totale stalautomatisering ook inzetten in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.