765 training - Van de Boomen

Stalautomatisering

Lees meer

U wilt betere resultaten boeken in uw stallen? Met de stalautomatisering van Fancom weet u op ieder moment van de dag hoe het ervoor staat in uw stal(len). Denk bijvoorbeeld aan het klimaat in de stal, het gedrag van uw dieren en het voer. U bent op deze manier 100% op de hoogte en kunt daardoor efficiënt werken!

Gegarandeerde hogere opbrengst en lagere kosten

We durven te garanderen dat u met de stalautomatisering van Fancom uw kosten direct verlaagt en daardoor meer winst heeft. Hoe we dat durven te garanderen? Met onze stalautomatisering oftewel iFarming verbeteren we de gezondheid van uw dieren, zo verlaagt u uitval en verspilling, vergroot u uw opbrengst en verhoogt u uw winst.
Uw dieren worden namelijk gezonder en dat betekent dus ook meer omzet.

Benieuwd wat Fancom kan betekenen voor uw bedrijf? Fancom heeft een mooie lijst met referenties. Neem eens een kijkje tussen al deze gerealiseerde projecten om te zien wat Fancom voor uw bedrijf kan betekenen.

De voordelen van stalautomatisering

Dag in, dag uit bent u bezig met een aantal processen in uw stallen. Deze stalprocessen kunnen door Fancom geautomatiseerd worden. Dat scheelt niet alleen werk, maar hierdoor heeft u ook toegang tot belangrijke data over de stallen en over uw dieren. Zo zorgt stalautomatisering voor verlaging van stress door bijvoorbeeld inzet van cameraweegsystemen en geautomatiseerde voersystemen en zorgen slimme ventilatiesystemen voor gezonde dieren. Dit zorgt voor:

  • Verlaging van stress
  • Gezonde dieren
  • Lagere kosten
  • Minder uitval
  • Meer omzet en winst

En u houdt meer tijd over voor andere dingen! Denkt u het interessant voor u kan zijn? Neem contact met ons op en we bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor uw bedrijf!

infinia-visual-farm.jpg

Voor wie is stalautomatisering interessant?

Stalautomatisering van Fancom is ontwikkeld samen met de mensen die het gebruiken, namelijk:

Bent u één van deze groepen? Dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden! Kijk eens tussen onze projecten om te zien wat we hebben gedaan.

Wereldwijd marktleider in stalautomatisering

Fancom staat wereldwijd bekend als innovatieve marktleider in stalautomatiseringen. Het wordt steeds belangrijker om voldoende en goed voedsel te produceren, onder steeds strengere eisen. Samen met dealers over de hele wereld helpen wij boeren en integraties al meer dan 40 jaar om hun stallen te optimaliseren.

Fancom denkt vooruit

Stalautomatisering van Fancom heeft haar succes mede te danken aan de korte lijnen met de politiek en de maatschappij. Daardoor worden strengere wetten en harde consumenteisen direct doorgevoerd in de praktijk.
Wilt u ook betere resultaten boeken in uw stallen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Andere smart farming producten

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Totale stalautomatisering ook inzetten in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.