Farotek machine

Smart feeding

Lees meer

Met smart feeding van Fancom automatiseert u het voedingsproces voor uw dieren. Met de verschillende mogelijkheden in smart feeding systemen is er altijd wel eentje die bij uw bedrijf past. Dat kan een siloweegsysteem zijn, een batchweegsysteem of een droogvoersysteem. Ook voor zeugenvoerstations en zeugenvoersystemen bent u bij Fancom aan het juiste adres.

Fancom is wereldwijd actief in smart feeding. De perfecte balans tussen dieren in topconditie en besparen op voer. Zo krijgt u uw bedrijf ook in topvorm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier de verschillende systemen en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van smart feeding

Bij smart feeding wordt het voerproces volledig gestuurd. Dat neemt u veel werk uit handen. Klokfuncties en geavanceerde regelmogelijkheden geven u de kans om het proces compleet in te richten voor uw bedrijf. Het bedieningspaneel is erg eenvoudig en handig in gebruik. 

De voordelen op een rij

  • Tijdbesparing
  • Voerbesparing
  • Goede conditie dieren
  • Hogere productie van de dieren
  • Minder stofwisselingsstress
  • Lager vervangingspercentage bij zeugen

Zowel op de korte en lange termijn zijn er veel voordelen bij smart feeding. Benieuwd hoe Fancom dit zou inrichten voor uw bedrijf? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

intellitek-farm.jpg

Welke soorten smart feeding zijn er?

Voor iedere doelgroep is wel een passend voersysteem. Fancom heeft de volgende voerprocessen ontwikkeld voor bedrijven:

Voor wie is smart feeding?

Het is een verzamelnaam voor de geavanceerde voedersystemen van Fancom. Ze zijn ontworpen in samenwerking met varkenshouders, houders van leghennen en telers van vleeskuikens. De systemen zijn ook voor deze doelgroepen ontwikkeld.

Fancom is marktleider in geautomatiseerde voedingsprocessen. Over de hele wereld willen bedrijven slimmer en sneller ondernemen en Fancom helpt daarbij.

Heeft u een stal en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op  en we helpen u graag verder.

Waarom Fancom

Fancom is leidend in het verbeteren van stalprocessen. We exporteren onze volledig geautomatiseerde staltechnologie naar varkenshouders, pluimveehouders, champignontelers en corporaties in meer dan vijftig landen.

Onder de naam iFarming™ verbeteren we dankzij slimme klimaat-, voer- en biometrische systemen, sensoren en computers uw bedrijfsresultaat én de leefomgeving van uw dieren. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Benieuwd naar de mogelijkheden van smart feeding of smart farming? Neem gerust contact met onze professionals op. Ze helpen u graag verder.

 

Totale stalautomatisering ook inzetten in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.