Dakkokers

iFarming™ is 100% inzicht in
en controle over uw agrarisch bedrijf

Lees meer

iFarming (Intelligent Farming). Een door Fancom ontwikkeld revolutionair smartfarm-systeem dat zowel uw bedrijf als uw veestapel in topconditie houdt. 

IFarming, een allesomvattend stalsyteem 

iFarming (afgeleid van 'Intelligent Farming') is een allesomvattend stalsysteem dat automatisch gegenereerde data over klimaatregeling, voerautomatisering, en het continu gemonitorde gedrag van uw dieren voor u in kaart brengt én analyseert.

Zo verbetert u met iFarming de gezondheid van uw dieren, verlaagt u uitval en verspilling, vergroot u uw opbrengst en verhoogt u uw winst. 

iFarming, u verdient tenslotte beter!

Meer winst door hogere opbrengst

Tevreden, gezonde dieren ontwikkelen zich (en produceren) nu eenmaal makkelijker, sneller en beter. Dus als - via biometrie - stress en mogelijke ziekten op tijd worden gedetecteerd en geneutraliseerd, wordt uitval teruggedrongen.

Uw resultaat is een stabieler, veiliger, gezonder en dus waardevoller eindproduct. Tegen lagere kosten én minder arbeidsuren. Tot in lengte van jaren.

Dakkokers

Intelligent Farming, de toekomst is al hier

Fancoms flexibele en beproefde iFarming-systeem wordt inmiddels wereldwijd met succes ingezet. Van Europa, via Rusland, Japan en China naar Noord- en Zuid-Amerika. Overal stijgt de vraag naar verantwoord voedsel en worden de eisen daarvoor strenger. Fancoms Intelligent Farming is daar het antwoord op.

Bekijk hier diverse projecten en testimonials

iFarming, de veilige investering

iFarming heeft wereldwijd een uitstekende reputatie verworven met vele aansprekende projecten. In kleinere stallen en in de zogenaamde megastallen. We kunnen stellen dat iFarming zichzelf bewezen heeft als revolutionair smartfarm-systeem en voor u meer dan een veilige investering is. 

Lees er hier meer over

Heeft u interesse in onze smartfarm staloplossingen?

Met meer dan 200 distributeurs, agentschappen en partners is Fancom overal ter wereld aanwezig. Intelligent Farming krijgt dan ook voet aan de grond op mondiale schaal. 

In dit overzicht vindt u de adviseur in uw regio. Neemt u contact met een van hen op. Zij kennen uw gebied en zullen graag en vrijblijvend uw vragen beantwoorden.

Totale stalautomatisering ook inzetten in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.