FarmManager stalmanagement vanaf uw pc

Lees meer

Uw stal is volledig geautomatiseerd en elk proces verloopt volledig automatisch van begin tot eind. Het klimaat blijft op het juiste peil en de voeruitgifte is optimaal. Tenminste… Dat denkt u.

Met de FarmManager stalmanagementsoftware weet u het zeker. De software meet, registreert en analyseert de prestaties van uw varkens- en pluimveestal. FarmManager helpt u om aan de juiste knoppen te draaien, zodat de resultaten nog beter worden.

FarmManager geeft overzicht

De regelapparatuur van Fancom en onze slimme sensoren meten alle mogelijke processen in uw stal. Alles bij elkaar opgeteld levert dat een grote hoeveelheid data op.

FarmManager verzamelt deze real time data uit uw stallen en geeft het weer als waardevolle managementinformatie. De software voegt de data samen in duidelijke tabellen, leesbare grafieken en overzichtelijke rapporten. Zo kunt u op een eenvoudige manier de informatie juist interpreteren. U kunt stallen en ronden met elkaar vergelijken en een antwoord krijgen op de vraag: ‘waarom doet de ene stal het beter dan de andere?’ Zo heeft u als farm manager de juiste tools om processen bij te sturen en te optimaliseren.

Als extra functie zorgt FarmManager er ook voor dat uw instellingen veilig zijn. De software maakt een back-up van de instellingen van elke procescomputer die gekoppeld is in het netwerk. Instellingen raken nooit meer verloren want u bent altijd in staat deze terug te zetten.

FarmManager.jpg
Luc Rooijakkers geeft advies

Informatie delen

De gegevens uit uw stal zijn niet alleen belangrijk voor u en uw medewerkers. Ook uw toeleveranciers en erf-betreders (zoals uw dierenarts of klimaatspecialist) hebben baat bij duidelijke informatie. FarmManager maakt het mogelijk om uw partners met vaste regelmaat van informatie te voorzien door bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of per kwartaal een rapportage per e-mail te versturen. Zo kunnen zij u beter adviseren over het optimaliseren van uw stalprocessen.

De voordelen van FarmManager

Het grootste voordeel van het gebruik van Fancom’s managementsoftware is het hebben van grip op uw productieprocessen. Maar er zijn nog enkele duidelijke voordelen:

  • Meer en een duidelijk overzicht.
  • Inzicht in productiekosten en technische resultaten.
  • Vroegtijdig opsporen van afwijkingen.
  • Helpt uw dieren gezond te groeien.
  • U kunt makkelijker prestaties van verschillende stallen met elkaar vergelijken.
  • Wissel data en informatie uit met uw leveranciers en adviseurs.

Download hier meer informatie over FarmManager

Bedien uw regelaars op afstand

FarmManager verzamelt en registreert niet alleen data uit uw Fancom regelaars. Je kunt de software ook gebruiken om uw regelaars op afstand te bedienen. Is er net een beetje meer ventilatie nodig of wilt u nog extra bijvoeren? Dan kunt dit ook vanuit thuis regelen.
Hiermee bespaart u tijd en komt u minder vaak in de stal wat weer beter is voor de hygiëne.

Maak uw pakket compleet

Bent u pluimveehouder? Dan kunt u de FarmManager managementsoftware nog verder uitbreiden met de aanvullende analyse software FarmManager For Broilers en FarmManager For Layers. De analysesoftware vergelijkt de actuele informatie uit uw stallen met de kengetallen volgens de norm en geeft de resultaten weer in een overzichtelijk dashboard.  Dit helpt u bij het managen van uw bedrijf volgens een vooropgesteld plan en u stuurt alleen bij als de actuele situatie anders is dan verwacht.

Optimaliseer ook uw champignonproductie

FarmManager is ook uitermate geschikt voor het meten, registreren en optimaliseren van klimaatprocessen in uw champignon- of compostbedrijf. De betrouwbare klimaatcomputers zijn perfect te koppelen aan FarmManager. U heeft hierdoor meer controle op het klimaat in de teeltcellen of in de tunnels. Al jaren wordt FarmManager en zijn voorganger F-Central gebruikt in de champignonteelt wereldwijd.

Meteen meer grip op uw bedrijfsprocessen?

Neem dan nu contact op met onze specialisten. Zij zijn in staat om u verder uitleg te geven over de software en zijn mogelijkheden. Vul het formulier hiernaast in en laat u informeren.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gerard van Rossum over het gebruik van FarmManager

“ ’s Morgens controleer ik eerst thuis op de computer of alles nog goed gaat in de stal en als het nodig is kan ik het bijsturen. Het is heel gemakkelijk te bedienen en het is veel efficiënter”.

Totale stalautomatisering ook inzetten in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.