Farm control

Lees meer

Met farm control -ook wel precision livestock farming genoemd- van Fancom heeft u altijd controle over uw agrarisch bedrijf. Een duidelijk overzicht en heldere analyses stellen u in staat om processen beter te stroomlijnen. U heeft op ieder moment van de dag overzicht over het stalklimaat, het voer en het gedrag van de dieren. Dankzij deze data kunt u efficiënter te werk gaan en zorgen voor een optimaal klimaat waarin uw dieren zich kunnen ontwikkelen. Zo verhoogt u uw opbrengst en uiteindelijk uw winst!

Marktleider in Farm Control

Fancom is marktleider en heeft meer dan 200 distributeurs, agentschappen en partners die farm control inzetten over de hele wereld. Verantwoord voedsel produceren wordt steeds belangrijker en de eisen worden steeds strenger. Fancom staat met twee benen in de politieke en maatschappelijke realiteit. Zo kunnen we anticiperen op strengere wetten en hardere consumenteisen. Precision livestock farming zit in ons hart en nieren. 

Bekijk hier de projecten van Fancom. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Lumina 38 Touch

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

De voordelen van farm control

Farm control zorgt ervoor dat u controle heeft over uw stallen. Op ieder moment van de dag heeft u beschikking tot de data. Dit geeft u relevante inzichten over uw dieren. Wij zorgen voor:

 • Tevreden en gezonde dieren
 • Minder stress
 • Minder kosten
 • Minder uitval
 • Tijdbesparend
 • Meer omzet
 • Meer winst

Heeft u het gevoel dat u uw stalprocessen kunt verbeteren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van precision livestock farming voor uw bedrijf te bespreken. U verdient tenslotte beter!

limina-17-in-kast.jpg

Voor wie is farm control interessant?

iFarming is het meest geavanceerde slimme stalsysteem op de markt. Het is ontwikkeld samen met de mensen waarvoor het bedoeld is, namelijk:

 • Houders van varkens
 • Leghennen houders
 • Vleeskuiken telers
 • Champignontelers

Behoort u tot een van deze groepen? Dan gaat Fancom graag met u om tafel om de mogelijkheden voor uw bedrijf voor te leggen. Neem eens een kijkje tussen onze projecten om u alvast te oriënteren.

Uw garantie voor een hogere opbrengst en lagere kosten

Met farm control ziet u direct de resultaten terug in uw bedrijf. Gezonde dieren en uiteindelijk meer omzet. Maar Fancom is ondertussen ook bezig met de toekomst. We weten wat er speelt in de politiek en de maatschappij. We zijn constant in overleg met de overheid en beleidsmakers. Zo geven wij hen advies, maar weten we ook precies wat er wanneer gaat spelen. En hoe u daar als bedrijf mee om kunt gaan.

Bent u benieuwd wat farm control inhoudt voor uw bedrijf? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer winst maken? Lees dan meer over smart farming: een door Fancom ontwikkeld revolutionair smart farming systeem. Dit slimme systeem houdt uw bedrijf en uw veestapel in topconditie!

 

Andere smart farming oplossingen die wij bieden zijn

Totale stalautomatisering ook inzetten in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.