eYeGrow Weegsysteem varkens

Lees meer

Vraagt u zich wel eens af of uw vleesvarkens voldoende groeien? En kunt u al in een vroeg stadium het eindgewicht van uw varkens voorspellen? Haal het beste uit uw dieren en kies daarom voor de continue zekerheid van Fancom’s eYegrow weegsystemen. U laat zich toch niet graag op het einde van de ronde verrassen?

Wat is een eYeGrow Weegsysteem precies?

Fancom eYeGrow is een 3D camerasysteem dat uw vleesvarkens automatisch weegt met meer dan 93% zekerheid. De eYeGrow gewichtsmonitor kunt u gemakkelijk installeren zonder kalibratie. Hierna kunt u de ontwikkeling van uw vleesvarkens van dag tot dag volgen. Met dit geavanceerde varkens weegsysteem komt u nooit meer voor verrassingen te staan. Met Fancom’s eYeGrow varkens weegsysteem behaalt u een maximale groeiwinst!

Hoe werkt het eYeGrow varkens weegsysteem

Uniek aan ons eYeGrow weegsysteem is de 3D camera boven in het hok die continu opnamen maakt van de varkens. Hiermee berekent de computer heel nauwkeurig het gewicht van de varkens. Het automatisch wegen is prettig voor de dieren en scheelt u veel werk. Aangezien ons varkens weegsysteem geheel automatisch werkt, veroorzaakt het dus geen stress bij uw varkens.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier contact met onze professionals op.

eYeGrow image.png

Het 3D eYeGrow varkens camerasysteem helpt u aan betere resultaten

De meetgegevens die we meten met ons 3D eYeGrow varkens weegsysteem worden opgeslagen in de cloud. Belangrijke informatie zoals gemiddeld gewicht, groei per dag en het aantal metingen zijn altijd voor u beschikbaar. Zo kunt u met dit varkens weegsysteem eenvoudig sturen op een optimale voerstrategie en zodoende besparen op voerkosten. Fancom helpt u met eYeGrow het resultaat te verbeteren.

Wilt u uw veestapel ook in topconditie? Lees dan hier wat Fancom voor u kan betekenen.

Dashboard-eYeGrow.jpg

Een overzicht van de voordelen van Fancom’s eYeGrow weegsysteem

Met onze eYeGrow weegsysteem heeft u vele voordelen. Dankzij dit weegsysteem heeft u continu een overzicht van het gemiddeld gewicht van u vleesvarkens. Andere voordelen van het eYegrow weegsysteem zijn:

  • een stressvrije weging van vleesvarkens zonder groeiverlies;
  • een verbeterde voerstrategie en een betere voerwinst;
  • een optimale afleverstrategie zonder gewichtskorting;
  • geen extra arbeid voor u.

Wij garanderen dat u met ons eYegrow Weegsysteem meer winst gaat maken. 

Voor wie is een eYeGrow Weegsysteem interessant?

Het eYeGrow weegsysteem is speciaal ontworpen voor varkenshouders en geschikt voor vleesvarkens groter dan 40 kilo.

Als u tot deze groep behoort dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden die eYegrow u te bieden heeft. We hebben meer dan 200 distributeurs, agentschappen en partners over de hele wereld. Op deze manier kunnen we varkenshouders over de hele wereld helpen om hun opbrengsten te verhogen.

Maar Fancom is  ondertussen ook al bezig met de uitdagingen van morgen. Zo kunnen we anticiperen op strengere wetten en hardere consumenteisen. Fancom staat met twee benen in de politieke en maatschappelijke realiteit.

Waarom Fancom

Fancom investeert veel in research & development. Zo is door de jaren heen ons iFarming systeem ontstaan. Dit systeem verbindt al uw stalprocessen vlekkeloos aan elkaar en laat ze feilloos met elkaar samenwerken. Zo heeft u één betrouwbaar totaalsysteem en betere bedrijfsresultaten. Daarvoor staat Fancom garant.

Wilt u 100% inzicht in en controle over uw varkensstallen? En heeft u interesse in ons smart farming systeem? Lees meer over iFarming >>>

U kunt ook het contactformulier hiernaast invullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Andere smart farming producten voor varkens

Totale stalautomatisering ook inzetten in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.