Nieuw systeem voor hogedrukkoeling

Nieuw systeem voor hogedrukkoeling

Fancom introduceert een nieuw systeem voor hogedrukkoeling. Hogedrukkoeling is een uitstekende manier om binnenkomende lucht in stallen met luchtinlaten en/of tunnelinlaten te koelen met behulp van een hogedruknevel die de binnenkomende lucht effectief koelt. Dit nieuwe systeem onderscheidt zich door het gebruik van keramische nozzles, omdat deze een uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen corrosie bieden, waardoor een lange levensduur en duurzame prestaties worden gegarandeerd, zelfs in veeleisende agrarische omgevingen.

High-pressure-cooling-02-nozzles.png

Keramische nozzles

Het koelsysteem bestaat uit een pomp, een roestvrijstalen leidingsysteem en keramische nozzles. De speciale keramische sproeiers bieden verschillende voordelen in vergelijking met conventionele sproeiers van roestvrij staal. Er vormt zich minder kalkaanslag op het gladde keramische oppervlak, waardoor de slijtage afneemt. Bovendien optimaliseert de precisietechniek van deze sproeiers de waterdistributie, voor een maximaal koelingseffect en minimaal waterverbruik - een cruciale overweging als u kiest voor duurzame veehouderij. De zelfreinigende sproeiers zijn verkrijgbaar in vier versies met capaciteiten van 2,3 liter/uur, 3,5 liter/uur, 6 liter/uur en 8,5 liter/uur.

Voor iedere stal een passend systeem

Afhankelijk van uw stalsituatie en de lokale klimaatsituatie, berekenen voor u een perfect passend koelsysteem. Capaciteit, aantal nozzles en het leidingsysteem is nauwkeurig afgestemd op uw situatie zodat uw dieren profiteren van een consistent klimaat in de stal zonder temperatuurschommelingen. 

Hogedrukkoeling is eenvoudig, effectief en uiterst betrouwbaar. Neem voor meer informatie over deze vernieuwende technologie contact op met uw area salesmanager. 

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.